Om oss

Stor erfarenhet
Goda ambitioner

Hur vi började ANNA Security och varför vi existerar

 

Vi startade ANNA Security då vi har tidigare erfarenhet hos dom större parkeringsbolagen och kunnat identifiera vad man önskar av ett parkeringsbolag. Vi märkte att det inte fanns något företag i branschen som var det självklara valet för alla som vill ha riktigt bra hjälp med sin parkeringsplats eller marktomt, oavsett om det är en plats som är avsedd till parkeringsplats eller blivit det kanske till och med ofrivilligt. 

Vi är det självklara alternativet till dom större parkeringsbolagen som inte kan erbjuda den lokala kännedommen samt den personliga servicen. Samt ett kompliment till dem något mindre bolagen som drivs av rika och frånvarande investerare. 

Vi är även det enda företaget som erbjuder allt ifrån parkeringsövervakning och laddstolpar till målning av linjer och underhåll av parkeringsplatsen. Verkligen allt du behöver för en riktigt bra parkeringsplats. 

Vi på ANNA Security ser fram emot att få hjälpa dig!

Med Vänliga Hälsningar ANNA Security AB

Uppgift

Erbjuda heltäckande lösningar med hög service och modern teknik för parkeringsplatser.

Vision

Visionen är att vara det självklara valet för alla som önskar parkeringsövervakning av en personlig och lokal parkeringsvakt.

Värderingar