Tjänster

Hos ANNA Security får du hjälp med allt inom parkering

Vi har erfarenheten som ni behöver. Visste du att en bra förvaltad parkering kommer med största sannolikhet att öka värdet på hela fastigheten. 

En bra förvaltad parkering kommer även att undletta steget in i framtiden då bilar blir mer effektiva, många bilar blir elektriska, trafiksäkerheten allt viktigare och kraven på kvalité hos parkeringsplatserna allt högre. 

Vi ser det som en utmaning och vill hjälpa er in i framtiden, här kan ni läsa mer om några av våra tjänster, självklart kan ni ställa frågor via formuläret.

Anlita oss redan idag!

hur kan vi hjälpa er?

Övervakning

För ökad trafiksäkerhet hjälper vi till med parkerigsövervakning. Vi övervakar på tomtmark hos företag, brf er och privatpersoner.

Målning av linjer

Linjerna på marken visar viktig information och därför är det bra om dom håller hög kvalié. Vi hjälper er när linjerna behöver fyllas i, eller göras första gången.

Städning av parkeringsplats

Löv, snö, grus och mycket annat gör gärna besök på parkeringsplatser. Vi hjälper er att hålla eran parkering i högsta skick och fri från allt som inte ska vara där.

Installation av laddstolpar

Framtiden är elektrisk och vi hjälper er att installera laddstolparna. Vi erbjuder en helhetslösning från ide till installerad laddstolpe. ​

Parkeringsövervakning

Vi övervakar områden inom hela Stockholm, Uppsala, Södertälje och Västerås. Vi åker kontinuerligt runt via rutiner för att upptäcka felparkerade bilar, för att utfärda böter. Om du skulle uppmärksamma en oönskad parkering så kan du alltid ringa oss och vi åker dit för att utfärda en bot.

road, city, motorcycle-6281973.jpg

Målning av linjer

Vi målar linjer i vägen. Både fyller i men kan även göra nya helt från grunden. Vi har all utrustning som behövs för att utföra ett snyggt jobb. 

Sveriges klimat är hårt och våra vägar slits mycket, därför är det extra viktigt att det finns synliga och tydliga linjer i marken för att informationen till vägtrafikanten blir tydlig. 

Installation av laddstolpar

Har du köpt en elbil, eller ska företaget erbjuda förstklassig service till kunder och anställda att ladda sina elbilar vid kontoret? 

Oavsett om du är företag eller privatperson, vi hjälper dig från idé till full laddad bil. Våra helhetslösningar är unika och effektiva, precis det som du behöver när det är dags att börja ladda bilen. 

electric car, e car, electricity-4293130.jpg
cars, parking, parking lot-6381364.jpg

Städning av parkeringsplats

Att ha en snygg parkeringsplats ger ett snygg och profesionellt intryck på alla gäster och förbipasserande. Marken kan och kommer alltid att gå sönder förr eller senare och när det väl händer så finns vi där för att laga. Allt ifrån asfalt till sand. Vi finns där. På hösten kommer löven och på vintern kommer snön. Även då är vi där för att hålla parkeringsplatsen i toppskick.

Få Parkeringsövervakning I Världsklass Av ANNA Security

Vi erbjuder både helhetslösningar och enstaka tjänster för att kunna möta just era behov. Ni berättar vad som behöver göras, och vi ser till att leverera med högsta kvalité

F.A.Q

Ofta förekommande frågor

Vi har helhetslösningar för parkeringsskötsel. Det är alla tänkbara tjänster som rör er parkeringsplats. Vi kan även hjälpa till med enstaka tjänster såsom övervakning eller i fyllning av linjer om det skulle önskas. 

ANNA Security är ett litet företag med den stora erfarenheten. Vi vet vad som krävs för att ta hand om en parkeringsplats då vi arbetet inom branschen under lång period. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ni ger information kring vilket område som ska övervakas, vi kommer dit och undersöker för att kunna lägga in alla uppgifter i våra system. Om det finns några övriga önskemål från er sida ser vi till att jobba med dom också. Vi berättar när vi börjar lägga in ert område i våra rutiner. Därefter sköter vi resten, vi utfärdar böter på bilarna som är felparkerade för att öka säkerheten för alla runt i området. 

Genom att kontakta oss kring ert önskemål att fylla i linjer så kommer vi att behöva lite information kring logistik och omfattning av ärendet. Dels för att ha med rätt material men även för att se till att det inte finns några störande föremål som exempelvis bilar eller andra fordon på linjerna som kan försvåra arbetet. När allt det är klart ser vi till att ni kan luta er tillbaka och göra knivskarpa linjer som varar länge. 

Om du fått en bot som du anser är felaktigt utfärdad så kan du alltid överklaga beslutet hos oss. Du för det på knappen ovan eller genom att klicka här. Vi kommer att behöva information för att behandla ärendet men när vi fått det så ser vi till att arbeta med ärendet så snart som möjligt.